• Indien jouw bestelling meer dan 50,00€ bedraagt kan u gebruik maken van de code " FREEDELIVERY"
  • Gratis voor België en 5€ korting voor Nederland
Home » Solden » Sfeerverlichting

Sfeerverlichting

Op deze pagina vind u de gezellige sfeerlichten van Urban Nature Culture terug die in elk interieur en voor elke gelegenheid gebruikt kunnen worden. De kleine maten dienen als theelicht of als klein vaasje. De grotere maten kunnen gebruikt worden als kaarsenhouder - windlicht of als vaas.

Multifunctioneel, kwalitatief, milieubewust, mooi en betaalbaar en dit van Urban Nature Culture. Wat wil een mens nog meer.

Gerecycled glas en luxueus, goudkleurig metaal bundelen hun krachten in dit betoverende stuk. Het draagt ​​een glas terwijl de metalen standaard vloeiende vormen volgt en is ondertekend met een gouden touch - een vleugje romantiek. Het is allemaal verbonden in de decoratieve vaas van Urban Nature Culture in de standaard. Een kaars of een bloem maken dit tot één geheel. Het Glas is gemaakt van 70% gerecycled glas en 30% vers glas.

 

Het is tijd om in de spiegel te kijken en eerlijk te zijn. We laten onze voetafdruk achter op de planeet en het is tijd om deze duurzaam te maken. Zijn er grenzen aan duurzaamheid? Bij Urban Nature Culture denken we van niet. De markt verandert, onze wereld verandert en stelt ons voor veel uitdagingen. De hamvraag is; hoe zorgen we ervoor dat we op een milieuvriendelijke manier omgaan, zonder concessies te doen aan de kwaliteit, het uiterlijk en het prijsniveau van onze producten? Er is geen eenvoudig antwoord op die vraag. We zijn echter van mening dat zelfs kleine veranderingen zullen helpen, en samen met onze zakenpartners en klanten zullen we ons best doen om ervoor te zorgen dat we stappen ondernemen en blijven nemen op het gebied van milieukwesties. Urban Nature Culture gelooft dat duurzaamheid een wereld van mogelijkheden opent en ons innovatieve ideeën, oplossingen en plannen laat (her) ontdekken. We hopen dat u ons daarbij steunt.