• Lente actie - 10 % op alles*
  • Geldig tot en met 16 mei 2021
Home » Boutikunique

Over Boutikunique

Van harte welkom op onze webshop BOUTIKUNIQUE.COM , de online shop van de bloemen- & decoratiezaak Ixora Flowers & Things te Wemmel.

Reeds 24 jaar kan u in onze zaak terecht tussen 9u30 & 18u*. Op deze webshop kan u 24/24 terecht om een bestelling te plaatsen, waardoor u niet meer hoeft na te denken over de openingsuren- of dagen.

Bent u op zoek naar stijlvolle artikelen en accessoires? Neem dan zeker een kijkje op deze webshop. Een uniek geschenk, een hip accent, een apart object en de verrukkelijke geurkaarsen van Baobab Collection, je kan dit alles vinden bij in deze webshop: boutikunique.com  

Geef jezelf of anderen een creatief geschenk cadeau. Neem snel een kijkje want vandaag is het "Just a perfect day" !

Alle bestellingen boven de 50,00€ worden gratis geleverd in België !!   Voor al de buurlanden is er een korting van 5,00€ voorzien op de leveringskost. Ook enkel vanaf een aankoop boven de 50,00€.

 Indien u echter op zoek bent naar een boeket bloemen om aan jezelf of iemand anders kado te doen, dan kan u daarvoor terecht op de website van onze bloemenzaak Ixora Flowers & Things te Wemmel en dit op www.ixorawemmel.be  Op de website klikt u bovenaan op de link "bloemen webshop"  waarna u een boeket naar keuze kan bestellen en betalen in alle veiligheid. De bestellingen voor Wemmel, de randgemeenten van Wemmel en Brussel worden door ons zelf verzorgd. Indien u een boeket wenst te bestellen voor een andere regio zullen wij hiervoor het nodige doen. De leveringskost hiervoor bedraagt dezelfde als de leveringskost in Brussel, namelijk 15€. Gelieve hiermee rekening te houden bij het bepalen van de prijs van het boeket. De leveringskost zal worden afgehouden van het gespendeerde bedrag (bedrag dat u betaald heeft).

Voor verdere vragen omtrent deze webshop of de bloemen webshop kan u ons contacteren via de "Contact" link.

Hartelijk dank voor jullie bezoek en we hopen dat jullie veel inspiratie kunnen opdoen in deze decoratie-webshop boutikunique.com en op onze bloemen-webshop ixorawemmel.be

We wish you a lot of love, joy and happiness.