• If your order is more than 40€ you can use the code DELIVERY
  • Free delivery for Belgium and 6€ discount for the neighboring countries
Home » Sales

Solden

Op deze pagina vind u onze solden terug. Dit zijn artikelen die niet meer geproduceerd worden of die einde collectie zijn.

Bent u echter op zoek naar een einde reeks geurkaars van Baobab Collection ? Ga dan vlug een kijkje nemen op onze pagina : Shop - Baobab Collection - Candles/Kaarsen - Collection 2020. Wanneer u een kaars op deze pagina aankoopt krijgt u een kortingbon van 15%* berekend op uw aankoopbedrag van de kaars. Dit bedrag kan u dan in mindering brengen op uw volgende aankoop ! Wanneer u dus een kaars aankoopt en betaald van bvb 112,00€ dan krijgt u bij deze aankoop een bon van 16,80€ die u in mindering kan brengen bij uw volgende aankoop.

De 15% korting die u ontvangt in een waardebon is enkel geldig op de aankoop van een kaars in de afdeling "collection 2020" en niet op de andere artikelen in deze webshop. De waardebon zal mee verzonden worden met uw eerste aankoop waarna u het tegoed bedrag in mindering kan brengen bij een volgende aankoop. De ontvangen waardebon is geldig gedurende een periode van 1 jaar. Deze waardebon kan niet geruild worden in cash geld - enkel te gebruiken op  boutikunique.com